Integration for tomorrow

Zonder geavanceerd verpakte en geïntegreerde chips kunnen we niet leven in slimme huizen, ons verplaatsen in zelfrijdende auto’s of communiceren via 5G-netwerken. Chip Integration Technology Center (CITC) is een innovatiecentrum dat gespecialiseerd is in heterogene integratie en geavanceerde chipverpakkingstechnologie.

Naast innovatie vinden wij het ook belangrijk om de toekomst van de chipindustrie in Europa veilig te stellen. Er dreigen niet alleen regelmatig chiptekorten, goed opgeleid personeel is ook steeds moeilijker te vinden. Daarom hebben we het Semiconductor Packaging University Program ontwikkeld en bieden wij stages en afstudeeropdrachten aan studenten

Eigen project

Stagiaires en afstudeerders werken bij CITC aan hun eigen projecten en krijgen volop de kans zich te ontwikkelen. Onze oud-stagiair Marley omschrijft het als volgt: “Voordat ik begon, wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik had verhalen gehoord van vrienden die stage liepen bij andere bedrijven, en zij kregen saaie, ondergeschikte taken. Maar toen ik bij CITC aan het werk was, was ik aangenaam verrast over hoe interessant mijn werk was en hoeveel verantwoordelijkheid ik kreeg.”

Gevraagd om zijn stage in drie woorden te karakteriseren, kiest Marley voor stimulerend, leerzaam en uitdagend. “Ik zou CITC zeker aanraden aan andere studenten. CITC zorgt ervoor dat het project van de student goed aansluit bij de opleiding. Je krijgt veel vrijheid om het probleem naar eigen inzicht te benaderen. Er zijn uitstekende laboratoriumfaciliteiten en ervaren wetenschappers om mee te overleggen.”

Goede werksfeer

Ook oud-afstudeerder Bas is te spreken over met zijn opdracht, de begeleiding en de vrijheid van handelen. “Wat ik echter het leukst vond, waren de collega’s bij CITC. Omdat het een kleine club is, heb ik iedereen leren kennen, zowel op de werkvloer als op ons teamuitje. En natuurlijk was het heel fijn om met veel vakgenoten samen te werken.” Ook hij kreeg de vraag om zijn stage in drie woorden te karakteriseren. Hij kiest voor sociaal, hands-on en onderzoekend. “Het is een geweldige plek om te werken voor studenten!”

Contact

Op zoek naar een stageplek of een uitdagende afstudeeropdracht? Laat het weten, dan kijken we samen of we een project hebben dat aansluit bij jouw opleiding en wensen.

Chip Integration Technology Center
Novio Tech Campus, Building M
Transistorweg 5T
6534 AT Nijmegen
T +31 85 48 35 600
E info@citc.org
W www.citc.org

Volg ons!