File:ALTEN logo.svg - Wikipedia

Leuk dat je op onze pagina kijkt! Of het je nu gaat om een (afstudeer)stage of fulltime baan, misschien heb je nog niet eerder van ALTEN gehoord. We stellen ons dan ook graag even aan je voor!

Wat kun je bij ALTEN verwachten?

ALTEN is een technische consultancy, met vele projecten op het gebied van Technisch Software, Mechatronica en IT. Ondanks dat je consultancy misschien associeert met het geven van advies zijn ALTEN collega’s echt software of- hardware engineers die voornamelijk werkzaam zijn binnen Research & Development afdelingen. Je kunt ALTEN zien als thuisbasis van waaruit je aan de slag gaat met projecten bij onze klanten, bij hen op locatie óf vanuit één van onze vijf kantoren in Nederland waarvan Eindhoven en Capelle a/d IJssel het grootst zijn. Onze klanten kunnen grote spelers zijn in de technische sector, maar ook kleine bedrijven en zelfs start-ups. Een project duurt ongeveer 1 tot 3 jaar en kan plaats vinden in allerlei domeinen, waarbij de techniek centraal staat. Voorbeelden van projecten zijn de ontwikkeling van MRI machines, innovaties die autonoom rijden mogelijk maken of robotica voor slimme landbouw. Welk project het wordt voor jou? Dat is natuurlijk afhankelijk van jouw achtergrond en ambities! Al met al geeft ALTEN je de kans om met een stabiele (en errreg gezellige) basis ervaring op te doen binnen verschillende (technische) domeinen.

Meer weten over ALTEN

Die stabiele basis (ALTEN dus 😉) bestaat al sinds 1988. Vanuit een start in Frankrijk zitten we momenteel in meer dan 25 landen met 40.000 medewerkers wereldwijd. Hiermee zijn we één van de grootste technische consultancy’s in Europa. Elk land heeft echter eigen focusgebieden en een eigen bedrijfscultuur. In ALTEN Nederland staan de volgende kernwaarden centraal: ‘Techniek, mensen, kennisdeling, ambitie, openheid en plezier!’ Deze kernwaarden uiten zich in een informele werkomgeving waar mensen persoonlijk met elkaar om gaan en de lijntjes kort zijn. Cliché maar waar, ‘work hard, play hard’. Buiten het werk om worden ontzettend veel activiteiten georganiseerd, zoals gameavonden, borrels, kookworkshops, voetbaltoernooien of een wintersportvakantie, waar je geheel vrijblijvend aan kunt deelnemen. Daarnaast zijn we enorm fan van kennisdeling in de vorm van bijvoorbeeld coaching, training of gethematiseerde kennisavonden.


Maakt dit je (extra) nieuwsgierig? Heb je interesse om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij ALTEN of wil je graag solliciteren? Neem dan contact met ons op! Of het nu gaat om een mogelijk (afstudeer)project óf juist om carrière mogelijkheden na je studie, je kunt een mailtje sturen naar :

sollicitatie@alten.nl.

Natuurlijk mag je ook altijd even bellen! Vraag naar één van onze Corporate Recruiters (regio Eindhoven, Aniek Stals, Vince Palmer of Romy Wachtmeester) via +31(0)40-2563080, (regio Capelle a/d IJssel, Joya Thelusa of Joyce Man) +31(0)10-4637700 of (regio Apeldoorn, Meriam van der Spek) +31(0)55-5486200.

Meer informatie is te vinden op onze website: www.alten.nl

Tot snel!