Anders denken, gewoon doen

Van Doren Engineers is een familiebedrijf, gebouwd op ondernemingszin, wilskracht en werklust. Bij ons werken aanpakkers die opdrachten net even anders aanvliegen. Die de klant voorop stellen, oplossingsgericht denken en zich richten op langetermijnrelaties.


Zo maken wij het verschil.

Drie pijlers, twee doelgroepen
Van Doren Engineers is de specialist in elektrotechniek, industriële automatisering en productie-ICT. Wij zetten onze kennis en ervaring met name in voor productiebedrijven en machinebouwers.

Bijzondere specialismen
Anders denken, gewoon doen. Dat is typisch Van Doren Engineers. Dit ziet u onder meer terug in de volgende specialismen:

• Productie-ICT. Van Doren Engineers loopt voorop op dit gebied. Onze vestiging in Veghel is volledig gericht op de ontwikkeling van intelligente softwareoplossingen die fabriek en kantoor met elkaar verbinden. Lees meer over dit specialisme >>

• Besturingsvervanging. Het vervangen van een besturing tijdens productie is een vak apart. Een vak dat wij tot in detail beheersen. Met minimale productiestilstand als resultaat. Lees meer over dit specialisme >>

• De bouw van besturingspanelen. Dit gebeurt in onze vestigingen in Nederland en Slowakije, wat grote voordelen oplevert in kostenefficiency.
Lees meer over dit specialisme >>

Klik hier voor vacatures

(Afstudeer)stageplekken
Zoek je een leerzame (afstudeer)stage die aansluit bij je interesses? Dan ben je bij Van Doren Engineers aan het juiste adres. Onze project georiënteerde organisatie is dé plek om mee te kijken, mee te werken en praktijkervaring op te doen. Door onze veelzijdigheid in elektrotechniek, industriële automatisering en productie ICT, kunnen we je beslist een stage bieden die bij je past. Uiteraard kun je daarbij rekenen op goede begeleiding. Dankzij onze brede expertise gaat bijna niets ons te ver. Heb je zelf een goed idee? Of wil je weten wat wij jou te bieden hebben? Neem dan contact met ons op.

Tal van stagiairs en afstudeerders gingen je voor. Lees hier welke stage- en sfstudeeropdrachten er al eens gedaan zijn.

Klik hier voor de vacature stage bij VDE in Boekel

Klik hier voor de vacature stage bij VDE in Veghel

Klik hier voor de vacature stage bij VDE in Panningen

Klik hier voor de vacature stage bij VDE in Breda

Klik hier voor de vacature stage bij VDE in Heteren