Tijd: 8:45 – 10:20 maandag 29 augustus

Locatie: OB305 (8:45-9:30) OB001 (09:35-10:20)

Beschrijving:

Hier gaat het allemaal beginnen, je wordt hier samen met je mede studenten verwacht om gezamenlijk de week te beginnen. Je wordt hier ontvangen en krijgt een groepsletter en een T-shirt dat je de hele week moet dragen tijdens startweek activiteiten. Omstreeks 9:30 zullen we verplaatsen naar de ruimte OB001 waar je informatie krijgt van de startweek commissie, de studievereniging en zal de directie jullie welkom heten.

Let op!

  • Draag je shirt de gehele week tijdens de startweek activiteiten! Heb je je shirt niet aan, dan mag je ook niet meedoen! Houd je startweek shirt beschaafd, kwetsende teksten/afbeeldingen/tekeningen etc. betekent ook uitsluiting van deelname. De startweek commissie bepaald wat zij tolereren en hebben daarin altijd gelijk, geen discussie mogelijk!

Routebeschrijving:

Kom je binnen via de hoofdingang in de centrale hal, sla dan links af en loop door tot de trappenhal in de B-lob. (dit is de derde trappenhal die je aan de rechter kant tegen komt en deze bevindt zich tegenover ruimte OG003) Je gaat met de trap naar de 3e etage (hoger kun je niet) zie onderstaande afbeelding:

Op de derde etage aangekomen loop je de trappenhal uit en sla je meteen links af. Aan het eind van deze gang vind je de ruimte OB305. Zie onderstaande afbeelding: