Welkom op de hoofdpagina van de startweek voor de opleidingen elektrotechniek en technische informatica van Avans Hogeschool. Alle informatie rondom de startweek is op deze website van de studievereniging te vinden. Zie hieronder bij de planning alle activiteiten die deze week voorbij komen. Voor meer informatie over de activiteit kun je de activiteit in het overzicht aanklikken.
Ook zul je in deze eerste week lessen volgen volgens een lesrooster. Klik hier voor het rooster.

We starten allemaal tegelijk in dezelfde ontvangstruimte op maandag 28 augustus om 8:45, daar krijg je te horen in welke groep je zit en kun je de rest van het weekprogramma volgen volgens onderstaande planning. klik hier voor meer informatie over de openingsbijeenkomst.

Wij van de startweek commissie, alle docenten van de opleiding en alle mentoren die deze startweek organiseren, wensen je een hele fijne, gezellige, af en toe wat brakke, maar vooral geslaagde startweek toe!

Niets missen van alles omtrent de opleidingen ET/TI? meld je dan aan voor onze Smart Universe via deze link

Planning

Onderstaand is de planning weergegeven voor deze week. Door op de onderdelen te klikken kom je op de bijbehorende pagina met informatie terecht.