Tijd: 8:45 – 10:20 maandag 28 augustus

Locatie: OF008 (na 9:35 in OB001)

Aanwezigheid verplicht: Ja

Beschrijving:

Hier gaat het allemaal beginnen, je wordt hier samen met je mede studenten verwacht om gezamenlijk de week te beginnen. Je wordt hier ontvangen en krijgt een groepsletter en een T-shirt dat je de hele week moet dragen tijdens startweek activiteiten. Omstreeks 9:30 zullen we verplaatsen naar de ruimte OB001 waar je informatie krijgt van de startweek commissie, de studievereniging en zal de directie jullie welkom heten.

Let op!

  • Draag je shirt de gehele week tijdens de startweek activiteiten! Heb je je shirt niet aan, dan mag je ook niet meedoen! Houd je startweek shirt beschaafd, kwetsende teksten/afbeeldingen/tekeningen etc. betekent ook uitsluiting van deelname. De startweek commissie bepaald wat zij tolereren en hebben daarin altijd gelijk, geen discussie mogelijk!

Routebeschrijving:

Kom je binnen via de hoofdingang in de centrale hal, sla dan rechts af en loop door tot bijna het einde van de gang, daar bevindt zich aan de linker kant de F-lob. Sla deze gang aan je linker kant in en loop tot het einde van de gang, daar bevindt zich lokaal OF008. Zie onderstaande afbeelding: