Beste studenten!

De studiereis van 2022 was een groot succes. Daarom hebben wij van S.V. The Resistance iets leuks te melden! Van 13 april tot 16 april 2023 hebben wij weer een studiereis weten te organiseren!

Deze keer hebben we ervoor gekozen om naar het buitenland te gaan. Berlijn is de bestemming geworden van deze studiereis.

Tijdens deze reis kan je je studiegenoten beter leren kennen en leuke dingen met ze doen. We gaan onder andere Berlijn ontdekken door middel van een leuke stadsactiviteit, een rondleiding door de bunkers die zijn overgebleven na de Tweede Wereldoorlog, het computerspielmuseum bezoeken en nog veel meer! Verdere activiteiten worden later bekend gemaakt.

De kosten van de studiereis zijn €225,-. Onder deze kosten vallen de heen- en terugreis met de trein, het OV binnen Berlijn, de overnachting, het ontbijt en alle activiteiten.

De inschrijvingen zijn gesloten!

Praktische informatie:

  • De minimale leeftijd om deel te nemen aan de studiereis is 18 jaar (op het moment van vertrek)! Ben je nog geen 18? Stuur ons dan een mail via contact@svtheresistance.nl
  • Je hebt geen les op deze dagen! Latere informatie volgt nog
  • De algemene voorwaarden van S.V. The Resistance vind je HIER
  • Vragen? Neem contact met ons op, ook via contact@svtheresistance.nl