Het eerste blok zit er (bijna) op en dat moet gevierd worden. Daarom organiseert S.V. The Resistance een blokborrel waar jij met je medestudenten het eerste blok feestelijk kan afsluiten. Deze blokborrel zal plaats vinden op donderdag 4 november vanaf 14:00

Om deel te mogen nemen aan de borrel, is een geldige QR code vanuit de coronacheck app verplicht. Dit kan een negatief testbewijs zijn of een vaccinatiebewijs. Meer informatie nodig? Ga naar de website van het RIVM.

De planning voor de blokborrel is:

• 14:00 – 17:30 Gezellig drankje doen bij ‘t Paultje
    (Proeflokaal ’t Paultje – Lepelstraat 31A, 5211 DP ‘s-Hertogenbosch)
  • 17:30 – 19:00 bij Kees Kroket met korting eten/drinken. Bij aantoning van je entreeticket, ontvang je een kortingsbon. (Kees Kroket – Visstraat 12, 5211 DN ‘s-Hertogenbosch)
  • 19:00 – 00:00 Feesten bij de Barkade (Barkade Tramkade 26 5211 VB ‘s-Hertogenbosch)

Tickets en Munten

De munten kunnen vanaf 19:00 opgehaald worden bij het aanwezige bestuur van de studievereniging. Daarnaast kan je gedurende avond extra munten kopen. Deze kunnen alleen met pin betaald worden. Munten kunnen niet terug ingeleverd worden. De munten kunnen wel besteed worden bij volgende evenementen van de studievereniging.
(de SV muntjes kunnen niet gebruikt worden voor de arcade machines in de barkade, de barkade heeft daarvoor eigen muntjes)

• Inschrijving €5,- (éénmalig per persoon)
    • 2 munten (4 munten wanneer je voor 2 november 15:00 inschrijft)
  • losse munt €2,50
    (de lijst van artikelen die je kan aanschaffen met de muntjes komen later op de website te staan.)

Bestel hier je tickets:

Tot op de blokborrel!