Vanderlande is wereldwijd marktleider op het gebied van logistieke procesautomatisering met toegevoegde waarde op vliegvelden en in de pakketmarkt. Het bedrijf is ook een toonaangevende leverancier van procesautomatiseringsoplossingen voor magazijnen.

De bagageafhandelingssystemen van Vanderlande verplaatsen 3,7 miljard stuks bagage per jaar over de hele wereld, oftewel 10,1 miljoen per dag. De systemen van Vanderlande zijn actief op 600 luchthavens, waaronder 13 van de top 20 van de wereld.

Meer dan 39 miljoen pakketten worden dagelijks gesorteerd met de systemen van Vanderlande, die zijn geïnstalleerd voor ’s werelds grootste pakketbedrijven. Daarnaast hebben veel van de grootste wereldwijde e-commerce spelers en distributiebedrijven vertrouwen in de efficiënte en betrouwbare oplossingen van Vanderlande.

Het bedrijf richt zich op de optimalisatie van de bedrijfsprocessen en de concurrentiepositie van haar klanten. Door nauwe samenwerking wordt gestreefd naar verbetering van de operationele activiteiten en uitbreiding van de logistieke prestaties. Vanderlande’s uitgebreide portfolio van geïntegreerde oplossingen – innovatieve systemen, intelligente software en life-cycle services – resulteert in de realisatie van snelle, betrouwbare en efficiënte automatiseringstechnologie.

Vanderlande is opgericht in 1949 en heeft meer dan 6.000 medewerkers in dienst, die zich allemaal inzetten om de bedrijven van haar klanten op diverse locaties op elk continent vooruit te helpen. Met een constant stijgende omzet van 1,4 miljard euro heeft het bedrijf de afgelopen zeven decennia een wereldwijde reputatie opgebouwd als een zeer betrouwbare partner voor logistieke procesautomatisering met toegevoegde waarde.

Wil jij graag stage lopen bij Vanderlande? Kijk op https://careers.vanderlande.com/students-and-interns/ of stuur een mail naar internship@vanderlande.com