De basis van ons bedrijf is het ontwikkelen van software. Waarbij onze engineers onze klanten helpen bij het in kaart brengen van een probleem tot aan het inbedrijfstellen van de ontwikkelde oplossing. De variatie in onze werkzaamheden en de keuze die onze mensen hierin hebben is één van de belangrijkste redenen waarom ze bij ons willen werken. Doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij willen dat onze mensen blij zijn met hun werk en het naar hun zin hebben, zodat we samen onze klanten blij kunnen maken. Daarom hebben wij de volgende missie:


Wij willen de leukste werkgever zijn in de industriële automatisering.

Wij zijn een specialist in het ontwikkelen en implementeren van kwalitatief hoogwaardige industriële automatiseringsoplossingen. Wij helpen onze klanten om competitief te kunnen blijven produceren. Dit doen we in veel verschillende sectoren. Bijvoorbeeld bij de productie van voedsel en medicijnen, maar ook bij het creëren van gezond drinkwater. Voor onze verschillende klanten ontwerpen en maken wij uiteenlopende producten zoals PLC, SCADA, HMI, MES en database applicaties.

We hebben veel engineers in huis die expert zijn op een bepaald gebied en die de beste oplossingen voor onze klanten kunnen bedenken, maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten. Onze mensen zijn doorgaans afgestudeerd aan HBO elektrotechniek, (technische) informatica, mechatronica of een andere studie met technische achtergrond. Afstudeerders en starters in deze richting bieden wij de Pro-Fa Kickstart aan.

Interesse? Bel naar 06-20 44 74 31 of mail naar info@pro-fa.com.