Heb je je weleens afgevraagd wat er gebeurd als Actemium haar werk niet meer uitvoert? Dan is je koelkast niet meer gevuld, komt er geen schoon drinkwater meer uit de kraan, en vaccinaties zijn niet beschikbaar. Je kunt dus wel stellen dat wanneer wij ons werk niet meer doen, de halve wereld stil ligt.

Daag de industrie uit bij Actemium!

Wil jij werken in een grote internationale organisatie, die toch lokaal aanvoelt? Dan is Actemium de juiste plek voor jou! We werken voor verschillende opdrachtgevers in de industrie. Van brouwerijen tot aan oliemaatschappijen. En van farmaceutische bedrijven tot aan de chemische industrie. Wij realiseren innovatieve projecten waar we trots op zijn. Wij zorgen met service-oplossingen dat de industrie in beweging blijft. Wij dagen de industrie uit omdat het altijd duurzamer, beter of sneller kan.

Dit doen we natuurlijk niet alleen. Je vormt een team met je collega’s en bent daarin gelijkwaardig aan elkaar. Je bekijkt zaken kritisch, maar wel met het doel anderen uit te dagen en te inspireren. In iedere functie en op elk niveau. Vanuit onze eigen en unieke ‘Way of life’ bieden we jou een werkomgeving waarin jij je eigen kansen creëert en waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt. Voor projecten, klanten, collega’s en jezelf. Wij dagen jou uit in jouw carrière. Daag jij samen met ons de industrie uit?

WerkenBijActemium

Een merk van VINCI Energies

VINCI Energies, de energietransitie en digitale transformatie accelerator

In een wereld die voortdurend verandert, versnelt VINCI Energies de milieutransitie door twee grote veranderingen door te voeren: digitale transformatie en energietransitie.

VINCI Energies heeft oog voor haar markten en is een integrator van op maat gemaakte multitechnische oplossingen, die haar klanten ondersteunt bij het inzetten van technologieën die goed zijn voor mens en planeet, van ontwerp tot bouw, exploitatie en onderhoud. Door hun regionale aanwezigheid en wendbare organisatiestructuur, geven de 1.800 business units van VINCI Energies een sterke impuls aan de energiekeuzes van hun klanten, van hun infrastructuren en van hun processen, om deze elke dag betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer te maken.