Nexperia is een toegewijde wereldleider op het gebied van discrete producten (transistoren, diodes, MOSFET’s) en analoge en Logic IC’s.. We zijn een nieuw bedrijf met een lange geschiedenis, brede ervaring en een wereldwijd klantenbestand. Ons verhaal: oorspronkelijk onderdeel van Philips, vervolgens een businessunit van NXP en begin 2017 een onafhankelijk bedrijf.

De focus van Nexperia ligt op efficiëntie en produceert consistent betrouwbare halfgeleidercomponenten met een hoog volume: 85 miljard per jaar. We hebben een uitgebreid portofolio, geproduceerd om te voldoen aan de strenge normen van de automobielindustrie. Onze toonaangevende kleine omhullingen, in eigen beheer geproduceerd, combineren kracht en thermische efficiëntie met de allerbeste kwaliteitsniveau’s.

Naast efficiëntie en kwaliteit, waarderen Nexperia-klanten betrouwbaarheid en een consistente levering die ze kunnen vertrouwen. Onze productiefaciliteiten (twee front-end, drie back-end) zijn volledig verticaal geïntegreerd om geoptimaliseerde productie in groot volume te leveren. We bieden de hoogste capaciteit in de industrie voor verschillende omhullingen en investeren continu in nieuwe capaciteitsuitbreidingen.

11.000 Nexperia-werknemers in Azië, Europa en de Verenigde Staten bedienen onze wereldwijde klanten. Deze ervaren professionals werken nauw samen met klanten en partners om de beste halfgeleidercomponenten te maken die momenteel op de markt zijn. Met een unieke combinatie van ervaring en expertise is Nexperia de benchmark voor ultra-compacte producten en blijvend toonaangevend in de automobielsector.

We hanteren de hoogste normen, omdat we ’s werelds meest veeleisende industrieën bedienen, met producten van wereldklasse.

Nexperia. Efficiëntie wint.

https://www.nexperia.com/applications/

Opzoek naar een stage of afstudeerplek?

Door onze dynamische werkomgeving met contacten over de hele wereld, maakt Nexperia een goede kandidaat voor je volgende (afstudeer)stage!